Litt om meg selv

Jeg heter Morten Andre Larsen og er en klassisk gitarist som er bosatt i Bergen. Jeg er opprinnelig oppvokst i Vest-Finnmark, i Måsøy Kommune. I 2011 flyttet jeg til Bergen for å studere ved Universitetet i Bergen.

På Universitetet i Bergen har jeg fullført både min bachelorgrad og mastergrad i utøvende musikk (med klassisk gitar som mitt hovedinstrument). Dette var en 6-årig utdanning med fokus på å perfeksjonere mitt nivå som musiker og gitarist. Min gitarlærer og veileder i studiet var gitaristen Stein-Erik Olsen.

Siden endt studie i 2017 har jeg jobbet som gitarlærer og utøver. Helt siden jeg var 14 år gammel har jeg hatt privatelever, og det har blitt en av mine lidenskaper å kunne hjelpe yngre gitarister på veien mot et høyere nivå på instrumentet. Som gitarlærer har jeg jobbet både innenfor privat og offentlig sektor.

Som utøver har jeg hatt konserter i både inn- og utland. Jeg har blant annet hatt en konsertserie i Island hvor jeg og 3 andre gitarister spilte konserter over en 3 ukers periode. I løpet av turnéen hadde vi spilt konserter over hele landet, spilt på nasjonal radio og lokal TV.

Som medlem i ulike ensembler så har jeg arrangert musikk for at ensemblene skal kunne skille seg ut. Det synes jeg er spennende da jeg kan sette et personlig preg på kjente sanger og musikalske verk. På videosiden kan du lytte til noen av arrangementene jeg har laget.