Litt om meg selv

Jeg heter Morten Andre Larsen, og er en klassisk gitarist som er bosatt i Bjørnafjorden Kommune. Jeg er opprinnelig oppvokst i Vest-Finnmark, i Måsøy Kommune. I 2011 flyttet jeg til Bergen for å studere klassisk gitar på Universitetet.

På Universitetet i Bergen har jeg fullført både min bachelorgrad og mastergrad i utøvende musikk (med klassisk gitar som mitt hovedinstrument). Dette var en 6-årig utdanning med fokus på å perfeksjonere mitt nivå som musiker og gitarist. Min gitarlærer og veileder i studiet var gitaristen Stein-Erik Olsen.

I 2021 – 2022 tok jeg et 1 års studium i praktisk-pedagogisk utdanning innen musikk for å bli lektor. Dette har vært et viktig og utviklende studie for min karriere som gitarlærer.

Siden 2012 har jeg jobbet som gitarlærer og utøver Via mitt enkeltmannsforetak. Som gitarlærer har jeg jobbet både innenfor private og offentlige skoler.

Som utøver har jeg hatt konserter i både inn- og utland. Jeg har blant annet hatt en konsertserie i Island hvor jeg og 3 andre gitarister spilte konserter over en 3 ukers periode. I løpet av turnéen hadde vi spilt konserter over hele landet, spilt på nasjonal radio og lokal TV.

Som medlem i ulike ensembler så har jeg arrangert musikk for at ensemblene skal kunne skille seg ut. Det synes jeg er spennende da jeg kan sette et personlig preg på kjente sanger og musikalske verk. På videosiden kan du lytte til noen av arrangementene jeg har laget.